morning

Teknologier

Her hos morning benytter vi os af en begrænset mængde teknologier - De har alle til fælles, at vi har arbejdet med dem indgående i årevis.

Her på siden kan du læse lidt om vores erfaringer og synspunkter om disse teknologier.  Teknologierne har det tilfælles, at de alle har fokus på fleksibilitet og lang levetid.

Drupal CMS

Vi har anvendt Drupal siden version 7, dengang den blev frigivet i 2011. I dag anvender vi de spritnye udgaver (9 og 10) med fokus på hjemmesider der skal fungere optimalt på mobiler, iPads samt Desktop.

Vi er især glade for Drupal, da det imødekommer vores ønsker for fleksibelt layout, struktur, logik - altsammen i en sammenhæng, som styrker den samlede løsning.

Symfony PHP

Symfony er et indarbejdet, og solidt grundlag for, at komme udover stepperne med skræddersyede web-baserede løsninger, uden at skulle udvikle alt selv.  Vores del af koden vil derfor altid være fokuseret på netop de funktionaliteter, som gør den enkelte løsning særlig.

Symfony har været et fundament for Mortens arbejde, lige siden de første udgaver af værktøjet - Ak ja, 17 år KAN gå hurtigt, når man morer sig!

Læs meget mere her...