morning

Bryggenforalle.dk - En by med plads til os alle!

Af: Morten Thorpe

Lige nu arbejder jeg (Morten) på, at lave et website til bryggenforalle.dk, som skal:

  • Gøre det nemt at danne dig et overblik over byens aktuelle events
  • Gøre det nemt for dig, at bedømme om disse events er noget du vil være nær, eller du syntes det er støj, så du ved hvornår og hvor du skal holde din afstand fra
  • Er lige nu begrænset til Islands Brygge, København... Udvides løbende

Arbejdet er blot er fritids-projekt, så fremskridt med udvikling af websitet sker 100% på fornøjelses-basis.

Bryggen

Fra Drupal 7 til Drupal 10

Af: Thomas Holmbäck

Drupal 7 er “End of life” ved udgangen af 2023. Desværre er der ikke en direkte og nem vej til version 8/9 eller 10 (har man et Drupal 8/9 site er det derimod relativt nemt at opdatere). Drupal 7 og 9 er 2 forskellige systemer og derfor er vejen fra 7 og op via en migrering. Vi har her på morning lavet en del hjemmesider i Drupal 7 og derfor bistår vi naturligvis med en evt. migrering til seneste Drupal version. En migrering er værd at overveje hvis man har meget indhold som skal med over på en ny Drupal løsning. Har man derimod mindre indhold kan det være nemmere blot at flytte indhold over manuelt.
Hvis man er glad for sin Drupal 7 hjemmeside er det naturligvis kedeligt at skulle lave en ny hjemmeside eller en migrering. Problemet er dog, som ved de fleste it-systemer, at sikkerheden skal være uden brister og derfor er det svært at komme udenom.